Transformeer je leven 

in 2 dagen

Het spirituele weekend

waarvan je had gewild dat je ouders het gevolgd hadden

Ja ik schrijf me nu in

Transformeer je leven

in 2 dagen

Het spirituele weekend waarvan je had gewild 

dat je ouders het gevolgd hadden

Ja ik schrijf me nu in

+25 

jaar ervaring

+100-en

tevreden klanten

★★★★★

score op de kwaliteit

Evolueer naar echte liefde, magie en vrijheid

 1. We leven in een heel bijzondere tijd met een zeer hoge concentratie van liefdevolle krachten en energieën waarin we allemaal opgetild worden. Wat vroeger jaren duurde, kan je nu transformeren in enkele dagen, weken of maanden. 
 2. Dankzij expertise en ervaring van je twee begeleiders en hun bijzondere samenwerking met een geheel van wijze spirituele begeleiders, paarden, de natuur en zelfs hoog ontwikkelde bevriende ET's, werken het systemisch werk, de paardencoachings en de healings veel dieper door met blijvend resultaat.  
 3. Jouw bereidheid om enerzijds verantwoordelijkheid te nemen en anderzijds in vertrouwen en overgave te gaan aan je Ziel en het Universum, maken het geheel compleet en garanderen succes!
 • Dit is jouw kans om datgene wat nog in de weg zit, die onaangename vervelende patronen of stukken die altijd maar blijven terugkomen, uit te zuiveren, op eender welk vlak. 
 • Dit is jouw kans om je terug te verbinden met die delen van jezelf die weten hoe lief te hebben, hoe terug magie in je leven te brengen en werkelijk vrij te zijn. 

Herken jij je in één of meerdere situaties?

Je voelt dat het verleden je nog parten speelt. Je trekt nog steeds situaties aan die je triggeren, waardoor je je niet gewaardeerd, niet gezien, niet gehoord, niet gerespecteerd, niet graag gezien voelt. 

Je zit niet goed in je vel. Je bent onzeker, hebt een laag gevoel van eigenwaarde. 

Je bent soms of vaak angstig, voelt je niet thuis of niet veilig op de wereld. Je voelt je niet aanwezig in je eigen lichaam. Je hebt misschien het gevoel dat je er niet helemaal bij hoort. 

Je hebt moeite om je te verbinden met mensen. Je voelt je vaak eenzaam, geïsoleerd, of je nu veel mensen om je heen hebt of niet. 

Je laat je gemakkelijk beïnvloeden of zelfs manipuleren door anderen. Je zou meer in je kracht willen staan, bij jezelf willen blijven.

Je hebt soms of vaak moeite met het nemen van beslissingen. Je weet niet altijd wat je wil of wat best is voor jou.

Je zou gelukkiger willen zijn, meer van het leven willen genieten, meer vrienden willen hebben, mensen die jou aanvaarden en graag zien zoals je echt bent. 

Je bent je job beu. Misschien weet je niet wat je echt wil of weet je niet hoe eraan te beginnen. Je verlangt naar een job die jou voldoening geeft, waar je gewaardeerd wordt, waar je een waardevolle bijdrage kan leveren. 

Je hebt moeite met geven en ontvangen. Misschien ben je een pleaser, heb je de neiging om over je eigen grenzen te gaan of anderen over jouw grenzen te laten gaan. Misschien heb je zelfs een burnout, ben je uitgeput.

Misschien heb je alles wat je hartje begeert, maar ontbreekt er toch iets, al weet je niet wat of hoe het op te lossen.

aura en chakrahealing

Wat kan je verwachten ?

 • Je sluit vrede met je leven, je bent echt aanwezig in je lichaam in het hier en nu. 
 • Je doet een innerlijke schoonmaak. Tijdens dit immens proces van bevrijding laat je alles los wat je niet meer dient.
 • Je vergeeft jezelf en anderen. 
 • Je ontdekt wat echte liefde is en laat deze toe in je leven. 
 • Je bekken komt los, je kiest voor vreugde, warmte, plezier, genieten. 
 • Je krijgt inzichten in nog aanwezige beperkende patronen en hebt de kracht om deze te doorbreken.
 • Er valt een zware ballast van je schouders. Je voelt je veel lichter.
 • Je maakt een diepe, volledige verbinding met jezelf, met je innerlijke essentie. Je neemt je eigen ruimte in, volgt je eigen impulsen. Je straalt helemaal van binnenuit. Dit zal je merken in de verbinding met anderen om je heen.

Wie zijn jouw begeleiders?

Inge Stockmans

Diep van binnen ben je heel, perfect. Er is niets in jou om je schuldig over te voelen of je voor te schamen. Je ervaringen en gedrag nu zijn het resultaat van oude kleine en grote wonden die nog niet genezen zijn. Samen kunnen we dit aanpakken, op een zachte, liefdevolle manier. Het is nooit te laat en je krijgt nooit meer dan je aankan. We zijn er voor je!


” Inge heeft een rechtstreekse lijn met haar spirituele begeleiders en de paarden. Als ervaren healer, paardencoach en sjamaan, volgt ze wat  zich aandient tot de wortel, zelfs als deze zich bevindt in vorige levens of oudere generaties. Dit maakt haar healings krachtig en blijvend. Ze is liefdevol, wijs en recht voor de raap. ” (Annick)

Marjoke Laan

Wees stil en weet..... in ieder van ons is een plek waar je helemaal heel bent, waar de liefde vrijelijk stroomt. Vanuit dit innerlijk weten werk ik.

Als integratief therapeut, gedragswetenschapper en vergevingstherapeut werk ik met lichaam, denkgeest en ziel. Ik breng ruim 30 jaar ervaring en expertise mee van zowel kennis- als energetische-ontwikkeling. En dat maakt me een blij mens :-). 

www.marjokelaan.nl


” Marjoke weet in 3 zinnen de kern van je ziel te raken. Ze is intuïtief, eerlijk en vrij van oordeel. Ze weet beweging te brengen op een zachte manier in dat wat niet door wil stromen.” (Josien)

Marjoke Laan Gedragstherapeut

Waarom zou je kiezen voor ons?

Degelijk beproefd psychospiritueel systeem

Gebaseerd op de internationaal bekende Barbara Brennan School of Healing, (een succesvolle combinatie van geneeskunde, fysica, psychologie, aura- & chakrahealing & channeling), familieopstellingen van het Bert Hellinger Instituut en vergevingsprocessen van Willem Glaudemans

Grondige expertise en +25 jaar ervaring 

Dankzij onze samenwerking en gebundelde expertise en ervaring versterkt met de begeleiding van onze spirituele gidsen en de paarden, kijken we dwars door je heen en heb je tot 10x sneller resultaat.

Blijvend en bewezen resultaat

Kleine en grote wonden en patronen, worden op jouw tempo met de wortel aangepakt. 

En neen, niet de soort waar paarden gek op zijn ...

Kwaliteit live in kleine groepen

Dit is geen online copy-paste programma. De kleine groepen met live begeleiding staan borg voor een sublieme kwaliteit in functie van jouw behoeften. 
Ja, ik schrijf me nu in

Praktische informatie

Wat en waar

Deze training bestaat uit een korte spirituele online introductie gevolgd door een live weekend waarin we aan de slag gaan met jouw spiritueel en persoonlijk groeiproces. 

Het live weekend gaat door aan zee, op een leuke locatie in Vrouwenpolder (Zeeland) net over de Nederlandse grens. Je krijgt alle praktische informatie na je inschrijving. We starten telkens om 10u en ronden af om 18u. Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden in de omgeving in alle prijscategorieën.

Corazon Healing Center

Spiritueel weekend 

7-8 september 2024

Corazon Healing Center

Spiritueel weekend 

19-20 oktober 2024

Corazon Healing Center

Spiritueel weekend 

21-22 december 2024

Corazon Healing Center

Inschrijven en betalen

Inschrijven kan door hierboven een weekend te kiezen en te klikken op de link die bij je gekozen data hoort. Je wordt dan begeleid naar een betaallink. Zodra we jouw inschrijving en betaling ontvangen hebben, krijg je toegang tot de online leeromgeving en een mail met alle praktische informatie. 

Prijs

De prijs voor het Spiritueel Weekend bedraagt 444 euro incl btw inclusief je online introductie, de begeleiding gedurende het hele weekend, koffie, thee en water. Je eventuele overnachting en maaltijden zijn niet  inbegrepen. 

Voor onze Nederlandse cursisten is het spiritueel weekend ook te volgen als bijscholing bij het GRO

Enkele getuigenissen

Het heeft heel veel gedaan voor mij. Mijn klein kind is naar boven mogen komen en heeft mogen voelen en ervaren wat jaren opgesloten heeft gezeten. Er is een brok verdriet weg en een heel harnas dat vastzat. De relatie met mijn moeder heeft een plek gekregen. Het was een enorme bevrijding, het heeft me enorm ontlast en heeft ruimte gemaakt in mijn hart. Ik heb daardoor beslissingen kunnen nemen die ik al heel mijn volwassen leven uitstelde. Ik ben echt blij dat ik het mogen ervaren heb.


Inge en Marjoke hebben elk hun eigen expertise en ervaring, ze vullen elkaar mooi aan en versterken elkaar waardoor het veel intenser was dan ik verwacht had.


De technieken die ik geleerd heb, helpen me bovendien nog steeds wanneer nodig zodat ik niet herval.


Sarah Simons - bediende

Iedereen werd erbij betrokken en er werd bij iedereen een stuk aangeraakt. Ik voelde het hart bij iedereen opengaan, als een domino effect. De ziel werd echt geraakt. Ik heb nu veel meer begrip, meer compassie voor anderen, oordeel minder snel.  


Iedereen werd tegelijkertijd geheald,  waarmee we er ook zelf verder mee aan de slag konden. Het ging verder dan de momenten dat we samen waren. Iedereen was zwaar onder de indruk (positief) van de kracht van de opstellingen. Het schept ook een band tussen de deelnemers.


Inge en Marjoke gingen echt mee met de stroom, met wat er gebeurde in de groep, het was allemaal heel spontaan en werkte diep door. 


Marieke Vandenberghe - zoekend 
Ik had aanvankelijk een afwachtende houding, kon het vanop afstand mee beleven, dat was wel leuk. Ik ben er dan toch voor gegaan en ben dan wel geschrokken hoe ver terug in de tijd (bij mij 10 generaties) de wortel van een probleem zat waarmee heel de familie was betrokken. Het was leuk om te zien en te voelen dat de cursisten die opgesteld werden, echt in hun rol kwamen.


Marjoke en Inge hadden de juiste inzichten, stelden de juiste vragen om dieper in het proces te duiken. Hun samenwerking is heel sterk doordat ze elkaar perfect aanvoelen en in dezelfde richting kijken om de mensen te ondersteunen en begeleiden. Ik had het gevoel dat ze echt wisten wat ze deden, ik voelde me veilig. Ik ben nog nooit op zo’n korte tijd zo diep geweest.


Het heeft mij openheid naar mannen gebracht en vergeving in mijn familie. Ik durf ook gemakkelijker communiceren. Ik voel van mijn vader nu bewondering dat ik mijn eigen pad volg.
Isabelle Delbaere - Kapster

Verzeker jezelf van een plekje!

Ja ik schrijf me nu in