Online webinar

Dierencommunicatie en Healing

voor volwassenen met een gouden hart

Schrijf je nu gratis in
Maximaal 100 plekken

Online webinar

Dierencommunicatie

en Healing

voor volwassenen met een gouden hart
Schrijf je nu gratis in

★★★★★

Inge Stockmans

Inge Stockmans

- Afgestudeerd aan de internationaal bekende "Barbara Brennan School for Healing" in Amerika, een 4-jarig Bachelor programma afgerond met nog een extra jaar teacher training

- Meer dan 25 jaar ervaring en expertise als dierentolk, medium, healer, sjamaan, opsteller en paardencoach

- Dieren en spiritualiteit zijn naast natuurlijk paardrijden mijn grootste passies

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Je wil weten wat jouw hond denkt als hij je aankijkt met die onweerstaanbare puppy oogjes. Of je wil van je paard horen dat je veilig achter hem kan staan, dat hij je respecteert en vertrouwt en je nooit zou stampen. Of je wil met je kat afspreken dat ze niet steeds op je keyboard komt liggen als je wil werken, maar heel welkom is als je zelf ook ontspannen in de zetel zit. 

 • Je hebt een nieuw huisdier geadopteerd met een rugzakje maar je weet niet wat er in zit en hoe je hem het best kan helpen. Misschien is hij verwaarloosd, achtergelaten of mishandeld. Zijn contact met je andere hartendieven gaat niet zo goed als je gehoopt had en je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Je doet wat je kan om hem te helpen zijn pijnlijke verleden te verwerken en weer gezond en vol vertrouwen spinnend of kwispelend door het leven gaan. Er is wel vooruitgang,  maar ondanks je inspanningen, blijft er altijd iets over van zijn verlatingsangst, wantrouwen, agressief gedrag, fysieke klachten… 

 • Je hart krimpt ineen bij al het dierenleed dat je ziet op social media. Je begrijpt niet hoe mensen zo respectloos met dieren kunnen omgaan. Jij draait je altijd in bochten om voor je hartendief te zorgen, soms zelfs ten koste van jezelf, het zou niet in je opkomen om een dier pijn te doen.  

 • Dieren zijn jouw beste vrienden, Je voelt je misschien zelfs beter bij hen dan bij mensen bij wie je je soms eenzaam of onbegrepen voelt, een vreemde eend in de bijt.

 • De vele achtergelaten katten en honden kunnen misschien al rekenen op jouw inzet via asielen, dierenopvangcentra of andere dierenorganisaties, maar het lijkt wel dweilen met de kraan open. Je komt vaak in aanraking met zeer pijnlijke of onoplosbare situaties. Dit frustreert je en maakt je moedeloos en verdrietig. Je droomt ervan om de lotto te winnen zodat je iets kan opstarten om zieke en eenzame huisdieren een warme plek te geven.

 • Of je werkt al met dieren maar komt regelmatig situaties tegen waarin jouw kennis en ervaring ontoereikend zijn zodat je de pijn niet kan verzachten. Dit frustreert je en maakt je verdrietig. Je hebt dit beroep gekozen om dieren te helpen!  

 • Je moet soms moeilijke of hartverscheurende beslissingen nemen, je zou wel willen weten wat jouw maatje zelf wil, maar ondanks jullie goede band begrijp je niet alles wat jouw viervoeter je wil vertellen.

 • Je hebt je hartendief met wie je jaren lief en leed gedeeld hebt, onverwacht of na een pijnlijke strijd verloren. Je wil niets liever dan dat je hij terugkomt maar je weet niet hoe je dat dan best aanpakt. Hoe dan ook, of je nu gaat voor een oude of nieuwe vriend, je wil er zeker van zijn dat je de pluizenbol kiest die het beste bij jou past en die voor jou bestemd is. 

 • Jouw job past totaal niet meer bij jou of je bent erop uitgekeken. Je weet diep van binnen dat je met dieren wil werken, maar je weet niet exact wat of hoe je verdere stappen kan zetten. Je vindt niet wat je zoekt in de klassieke opleidingen. Je droomt stilletjes van een zinvolle job, iets dat je hart sneller doet kloppen en dieren een beter leven geeft. Je durft het bijna niet geloven, laat staan hardop zeggen, maar het idee dat jij telepathisch met dieren zou kunnen communiceren en hen bovendien zou kunnen healen van kleine en grote ongemakken en gedragsproblemen maakt je heel blij. Je voelt in je botten dat dit iets voor jou is, ook al weet je nog niet hoe dat er dan precies gaat uitzien. Maar je zou het geweldig vinden dieren een stem te kunnen geven. 

Schrijf je nu gratis in

Wat als je zélf dierentolk wordt?

 • Je weet glashelder wat jouw huisdieren nodig hebben, wat ze leuk vinden en wat ze echt niet meer willen. Je kan hen uitleggen wat je wil en wat niet aanvaardbaar is. Op die manier ontstaat er meer wederzijds begrip.
 • Dieren kijken dwars door ons heen, ze weten wie we zijn, wat we allemaal hebben meegemaakt, wat nog niet verwerkt is, wat we echt willen bereiken in dit leven en hoe we dat kunnen doen. Als je ze hoort kunnen ze jou dat ook vertellen.
 • Dieren weten ook perfect wat ze zelf allemaal meegemaakt hebben en wat de oorzaak is van hun ziekte of probleemgedrag. Als je ze healt blijven ze niet alleen jouw beste maatje, maar gaan ze voor je door het vuur als nooit tevoren. 
 • Je krijgt toegang tot alle wijsheid uit het dierenrijk. Als je een beslissing moet nemen en maar blijft twijfelen, vliegt bijvoorbeeld onverwacht een buizerd over die jouw vraag beantwoordt of kom je een specht tegen in het bos die op 2 meter voor je in de takken blijft hakken tot jullie zijn uitgepraat.  
 • Je bent nooit meer alleen. Als je verdrietig bent zal bijvoorbeeld het paard in de weide dat je anders nooit aankijkt als je voorbij wandelt met je hond doelbewust naar je toe komen om je te troosten en raad te geven. 
 • Dieren weten zelf bij wie ze best passen en welk gezin echt niet geschikt is voor hen waardoor het veel gemakkelijker wordt hen te matchen. 
 • Dieren in asielen kunnen gehoord en geheald worden zodat ze eindelijk het gouden mandje vinden dat ze verdienen. 
 • Als je werkt als dierencoach of trainer moet je het gedrag van je dier niet meer interpreteren maar praat je met het dier waardoor je veel bijkomende informatie krijgt, vergissingen vermijdt en veel tijd wint. 

Wat leer je tijdens dit gratis webinar?

 • De 5 verschillende manieren waarop jouw pluizige vrienden telepathisch communiceren.
 • Hoe het komt dat energetische healing bij dieren veel gemakkelijker en sneller werkt dan bij mensen.
 • Waarom het zo belangrijk is om de oorzaak en niet enkel het symptoom van een gedrags- of fysiek probleem op te lossen en hoe je dat kan doen.
 • Waarom onze viervoeters zo graag écht gehoord willen worden door ons en wat ze ons allemaal te vertellen hebben.

 • Hoe je terug kan leren samenwerken met dieren, niet enkel je eigen huisdieren, maar ook de uil die zijn jongen opvoedt in de kerktoren van je dorp of het paard dat in de wei staat waar je altijd voorbij wandelt met je hond. 

 • Hoe je net als onze voorouders de boodschappen weer juist kan interpreteren van de haas die onverwacht je pad kruist en je aankijkt of de raaf die maar in je vliegenramen blijft pikken om je aandacht te trekken.  

 • Hoe we ervoor kunnen zorgen dat we altijd het juiste maatje aantrekken dat op dat moment het best bij ons past.

 • Hoe telepathische dierencommunicatie het werk dat je nu al doet met dieren en/of mensen zal vergemakkelijken en versterken. 

 • Waarom en hoe telepathische dierencommunicatie jouw spirituele groeiproces versnellen.

 • Hoe jouw hartendieven na dit proces niet enkel jouw beste maatje zullen zijn maar jou ook praktisch en spiritueel zullen begeleiden op een manier die al je verwachtingen overtreft. 

Schrijf je nu gratis in

Ervaringen van klanten

Toen ik jou ontmoette was ik op, ik zat niet goed in mijn vel en was ernstig ziek geweest, wat me angstig had gemaakt. Tijdens het webinar voelde ik me thuiskomen. Ik had instant vertrouwen in je kennis en in jou als mens. Je wist perfect welke boodschap de haan had die altijd op bezoek komt bij mij. Ik voelde dat het klopte. Je legt ook alles helder en duidelijk uit. Daardoor wist ik welke richting ik uit wilde met mijn leven, met dieren-communicatie en hoe ik het kon aanpakken. Ik ben eindelijk terug in gang geschoten. Heel dankbaar. 

★★★★★

Yvonne Israel - Verpleegkundige, 

herboriste en coach

Het webinar heeft me heel veel gebracht. Je vertelt het op een boeiende en heel heldere manier, met veel voorbeelden, vanuit een andere invalshoek dan ik gewend ben. Je weet heel goed waar je het over hebt, welke vraag je ook stelt, je kan ze allemaal beantwoorden, en het voelt ook telkens juist, het komt vol vertrouwen binnen. Ook de demonstratie die je geeft, voelde echt als een healing. Ik heb nadien dingen opgepakt die ik al heel lang had laten liggen. Het webinar heeft mij zeker getriggerd om er dieper op in te gaan. Ik heb me dan ook ingeschreven. 

★★★★★


Moniek Vanden Berghe

- Floral designer

Je legt alles heel goed en enthousiast uit. Ik volgde het webinar omdat ik mijn eigen honden beter wil leren begrijpen en Snow over zijn angst en schuwheid wil helpen zodat hij ook in het kapsalon klanten spontaan kan helpen zonder dat dit uitgesproken wordt. De manier waarop je het aanpakt en de rust en kennis die je uitstraalt gaven me het vertrouwen dat je mij daar ook zou brengen ook al begreep ik nog niet helemaal wat er allemaal bij komt kijken. Ik geloof wel dat je het iedereen kan aanleren met jouw systeem en dat vertrouwen had ik nodig.  

★★★★★


Isabelle Delbaere

- Kapster

Het webinar was super interessant en zeer goed opgebouwd. Ik voelde direct aan jou dat "you walk your talk".  Ik was aangenaam verrast. Je komt heel betrouwbaar over en ik was meteen verkocht. Gans het verhaal klopte en heeft me onmiddellijk aangesproken. Je legt duidelijk uit hoe dieren telepathisch met ons praten en wanneer en waarom het niet werkt en je geeft veel voorbeelden uit je eigen praktijk. Ik had al een boek gelezen maar jouw andere manier van aanpakken sprak me enorm aan, het resoneerde met mij en ik voelde duidelijk dat het bij mij ook zou lukken. 

★★★★★

Gwen Lambrecht -

Regionaal Directeur

Schrijf je nu in voor het gratis live webinar

Inclusief live Q&A

Het live webinar is interactief met tijd om vragen te stellen

Bonus live sessie

Een begeleide meditatie met één van je geliefde huisdieren. 

Geen opnames

Er wordt geen replay verstuurd dus zorg dat je er live bij bent.

Inclusief live Q&A

Het live webinar is interactief met tijd om vragen te stellen

Bonus live sessie

Een begeleide meditatie met één van je geliefde huisdieren. 

Geen opnames

Er wordt geen replay verstuurd dus zorg dat je er live bij bent.

Het volgende webinar gaat door op

Dinsdag 13 augustus om 20u

Vrijdag 16 augustus om 20u