Telepathische Dierencommunicatie & Healing

Kick off training voor volwassenen als hobby, in hoofd- of bijberoep

Ja ik schrijf me nu in

Telepathische Dierencommunicatie & Healing

Kick off training voor volwassenen als hobby, in hoofd- of bijberoep
Ja ik schrijf me nu in

+25 

jaar ervaring

93%

tevreden klanten

+100

dieren geheald

★★★★★

score op de kwaliteit

Wat leer je?

In deze training leer je telepathisch praten met àlle dieren - niet enkel met je eigen hartendief en de huisdieren van anderen, maar ook met de specht die al kloppend jouw aandacht roept, de haas die jouw pad kruist, de buizerd die boven je hoofd cirkelt en het totemdier dat in je meditatie komt. Je leert ook een basishealing waarmee je onverwachte of chronische fysieke en emotionele pijn bij je eigen huisdieren healt.   

Ja ik schrijf me nu in
Leer verbinding maken met je dier in de opleiding telepatische dierencommunicatie.

Degelijk beproefd psychospiritueel systeem

Gebaseerd op de internationaal bekende Barbara Brennan School of Healing, ontstaan uit een succesvolle combinatie van geneeskunde, fysica, psychologie, aura- & chakrahealing & channeling.

Grondige expertise en +25 jaar ervaring 

Dankzij de samenwerking met mijn spirituele begeleiders en mijn dieren én mijn expertise en ervaring kijk ik dwars door je heen en heb tot 10x sneller resultaat.

Blijvend en bewezen resultaat

Kleine en grote wonden en patronen, worden op jouw tempo met de wortel aangepakt. 

En neen, niet de soort waar paarden gek op zijn ...

Kwaliteit live in kleine groepen

Dit is geen online copy-paste programma. De kleine groepen met live begeleiding staan borg voor een sublieme kwaliteit in functie van jouw behoeften. 

Voor wie is het?

training dierentolk tuin
dierentolk training tuin

Je wil weten wat jouw hond denkt als hij je aankijkt met die onweerstaanbare puppy oogjes. Of je wil van je paard horen dat je veilig achter hem kan staan, dat hij je respecteert en vertrouwt en je nooit zou stampen. Of je wil met je kat afspreken dat ze niet steeds op je keyboard komt liggen als je wil werken, maar heel welkom is als je zelf ook ontspannen in de zetel zit. 

 • Je hebt een nieuw huisdier geadopteerd met een rugzakje maar je weet niet wat er in zit en hoe je hem het best kan helpen. Misschien is hij verwaarloosd, achtergelaten of mishandeld. Zijn contact met je andere hartendieven gaat niet zo goed als je gehoopt had en je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Je doet wat je kan om hem te helpen zijn pijnlijke verleden te verwerken en weer gezond en vol vertrouwen spinnend of kwispelend door het leven gaan. Er is wel vooruitgang,  maar ondanks je inspanningen, blijft er altijd iets over van zijn verlatingsangst, wantrouwen, agressief gedrag, fysieke klachten… 

 • Je hart krimpt ineen bij al het dierenleed dat je ziet op social media. Je begrijpt niet hoe mensen zo respectloos met dieren kunnen omgaan. Jij draait je altijd in bochten om voor je hartendief te zorgen, soms zelfs ten koste van jezelf, het zou niet in je opkomen om een dier pijn te doen.  

 • Dieren zijn jouw beste vrienden, Je voelt je misschien zelfs beter bij hen dan bij mensen bij wie je je soms eenzaam of onbegrepen voelt, een vreemde eend in de bijt.

 • De vele achtergelaten katten en honden kunnen misschien al rekenen op jouw inzet via asielen, dierenopvangcentra of andere dierenorganisaties, maar het lijkt wel dweilen met de kraan open. Je komt vaak in aanraking met zeer pijnlijke of onoplosbare situaties. Dit frustreert je en maakt je moedeloos en verdrietig. Je droomt ervan om de lotto te winnen zodat je iets kan opstarten om zieke en eenzame huisdieren een warme plek te geven.

 • Of je werkt al met dieren maar komt regelmatig situaties tegen waarin jouw kennis en ervaring ontoereikend zijn zodat je de pijn niet kan verzachten. Dit frustreert je en maakt je verdrietig. Je hebt dit beroep gekozen om dieren te helpen!  

 • Je moet soms moeilijke of hartverscheurende beslissingen nemen, je zou wel willen weten wat jouw maatje zelf wil, maar ondanks jullie goede band begrijp je niet alles wat jouw viervoeter je wil vertellen.

 • Je hebt je hartendief met wie je jaren lief en leed gedeeld hebt, onverwacht of na een pijnlijke strijd verloren. Je wil niets liever dan dat je hij terugkomt maar je weet niet hoe je dat dan best aanpakt. Hoe dan ook, of je nu gaat voor een oude of nieuwe vriend, je wil er zeker van zijn dat je de pluizenbol kiest die het beste bij jou past en die voor jou bestemd is. 

 • Jouw job past totaal niet meer bij jou of je bent erop uitgekeken. Je weet diep van binnen dat je met dieren wil werken, maar je weet niet exact wat of hoe je verdere stappen kan zetten. Je vindt niet wat je zoekt in de klassieke opleidingen. Je droomt stilletjes van een zinvolle job, iets dat je hart sneller doet kloppen en dieren een beter leven geeft. Je durft het bijna niet geloven, laat staan hardop zeggen, maar het idee dat jij telepathisch met dieren zou kunnen communiceren en hen bovendien zou kunnen healen van kleine en grote ongemakken en gedragsproblemen maakt je heel blij. Je voelt in je botten dat dit iets voor jou is, ook al weet je nog niet hoe dat er dan precies gaat uitzien. Maar je zou het geweldig vinden dieren een stem te kunnen geven. 

 • Bij de start van de lessen dierencommunicatie voelde ik wat reserve: "hopelijk niet te zweverig". Maar met de integere en fijngevoelige begeleiding van Inge was mijn vrees onmiddellijk weg en ja we blijven stevig met de voetjes op de grond. Ik heb leren praten met mijn dieren en ben mij ook bewust geworden van blokkades en kwetsuren die mij tegenhouden om ten volle in het leven te staan én ze zijn geheald. Daardoor is de band met mijn dieren veel intenser geworden. Het is magisch hoe ik zo in dieper contact kom met mijn huisdieren en zo dingen te weten kom die ik anders nooit zou kennen en kunnen oplossen. Deze cursus is zeker een aanrader. 

  Martine Cordy - Verpleegkundige
  Ja, ik schrijf me nu in

  Wat zijn de resultaten?

  • Je hebt een helder telepathisch contact met jouw hartendief. Je weet wat hij nodig heeft en geniet van het dagdagelijkse diepere contact en de wijze boodschappen die hij je geeft.  
  • Alle dieren weten en zien dat je hen kan horen. Je wereld wordt veel groter. Ook wilde dieren komen spontaan naar jou toe op momenten dat je hun magie nodig hebt omdat ze weten dat je hen hoort. De eekhoorn in de boom of het roodborstje in je tuin, steken je een hart onder de riem of geven je wijze raad op een moment dat je vastloopt in je relatie of je business.
  • Je vindt de oorzaak van ongewenst gedrag en fysieke en emotionele problemen bij je maatje. Je gaat hiermee aan de slag, waar nodig in samenwerking met een dierenarts. Bij emotionele oorzaken herken je je spiegel hierin, en werkt ook aan jouw eigen healing naast die van jouw hartendief. De dankbaarheid en liefde die je hiervoor terugkrijgt raken je diep. 
  • Je kent de levenstaak van je viervoeter en weet hoe je hieraan kan bijdragen zodat zijn leven zin heeft.
  • Jullie zijn echte partners geworden, gelijken die er zijn voor elkaar.
  • Je hebt een nog diepere band gekregen met je gezelschapsdier gekenmerkt door vertrouwen, liefde, vriendschap en speelsheid. 
  • Je weet hoe je afscheid kan nemen van jouw maatje als de tijd gekomen is. 
  • Je weet of en zo ja waar en wanneer jouw overleden vriend wil terugkomen en hoe je hem kan vinden. 
  • Je weet waar en hoe je een zielenmaatje kan kiezen zodat jullie perfect bij elkaar passen qua karakter, verwachtingen, levensstijl en doelstellingen in dit leven. 
  • Je bent aanwezig en staat stevig met je voeten op de grond.
  • Je intuïtie is verbeterd, je bent zelfverzekerder geworden, vrolijker, voelt je beter in je vel, kan gemakkelijker grenzen zetten, weet beter wat je wel en niet wil, voelt je niet alleen thuis bij dieren maar ook bij mensen ....
  Ja, ik schrijf me nu in

  Praktische informatie

  Wat en waar

  Deze training bestaat uit een spirituele online introductie "Vliegende Start" gevolgd door een training van ongeveer 6 maanden met:

  1) een boeiende e-learning met de theorie, omschrijving van de technieken, oefeningen, presentaties, tips en tricks, begeleide meditaties en healings, ... 

  2) 6 live dagen (ongeveer 1/maand) waarin je onder begeleiding oefent én we aan de slag gaan met jouw groeiproces.  

  De live dagen gaan door in Knokke, vlak bij de Nederlandse grens aan de Belgische kust en zijn meestal verdeeld in twee delen, één in een zaal met tuin vaak in het gezelschap van mijn hond Sloeber en een ander deel waar mogelijk op de weide in gezelschap van de paarden. 

  Je brengt je eigen dieren niét mee.  

  Corazon Healing Center

  Start: 21 April 2024

  Zondag 21 april
  Zondag 12 mei
  Zondag 2 juni
  Zondag 23 juni
  Zondag 25 augustus
  Zondag 15 september

  Corazon Healing Center

  Start: 1 mei 2024

  Woensdag 1 mei

  Zaterdag 25 mei

  Zaterdag 22 juni

  Zondag 18 augustus

  Zaterdag 21 september

  Zaterdag 5 oktober

  Corazon Healing Center

  Start: 1 juni 2024

  Zaterdag 1 juni

  Maandag  1 juli
  Zaterdag 24 augustus
  Zaterdag 14 september
  Zaterdag 12 oktober

  Zaterdag 26 oktober

  Corazon Healing Center

  Start:  22 sept 2024

  Zondag 22 september

  Zondag 27 oktober 

  Zaterdag 16 november

  Zaterdag 14 december 

  Zaterdag 22 maart 

  Zaterdag 26 april

  Corazon Healing Center

  Inschrijven en betalen

  Inschrijven kan door hierboven een reeks te kiezen en te klikken op de link die bij je gekozen data hoort. Je wordt dan begeleid naar een betaallink. Zodra we jouw inschrijving en betaling ontvangen hebben, krijg je toegang tot de online leeromgeving en een mail met alle praktische informatie. 

  Prijs

  De prijs voor de Kick-off Dierencommunicatie en Healing is 2497 ipv 3600 euro incl btw als je volgens de voorwaarden inschrijft tijdens of onmiddellijk na een webinar of een beurs. Je kan ook in termijnen betalen. 

  Schrijf je in

  Enkele getuigenissen

  Ik herinner me nog heel goed hoe gestresseerd de groep was bij de eerste les. De meesten waren angstig of overtuigd dat het nooit zou lukken. Maar jouw stappenplan, jouw aanmoediging, geduld en het feit dat je altijd precies wist waarom iets niet werkte, hebben wonderen verricht. Ik ben nog vaak verbaasd over de hoeveelheid informatie die ik via de dieren krijg.


  Ik ben enorm gegroeid tijdens de training. Vroeger liet ik mij gemakkelijk uit mijn evenwicht brengen. Als er iets gebeurde, kon ik daar wekenlang ziek van zijn. Nu relativeer ik veel meer, ik verdwijn niet meer in mijn emoties.


  Mijn relaties zijn veel gezonder geworden. Waar ik vroeger altijd voor iedereen zorgde, draag ik nu de verantwoordelijkheid niet meer voor anderen waardoor ik mezelf ook veel lichter en vrolijker voel. Ik heb dankzij de training ook veel andere zaken losgelaten die zo’n tweede natuur waren geworden dat ik niet wist dat ze mij blokkeerden in mijn groei. 


  Het is ook de eerste keer in mijn leven dat ik in zo'n geweldige groep van gelijkgestemden terechtkom. Vroeger dachten mensen altijd dat er een hoekje af was bij mij, nu hoor ik erbij en word ik begrepen. Dat is echt nieuw voor mij. Ik vind het heel fijn en ik houd daar ook vriendschappen aan over voor de rest van mijn leven. 


  Ik voel ook dat ik dankzij de cursus  al een stuk geëvolueerd ben naar de vijfde dimensie. Je legt het heel goed uit zodat ik het begrijp. Ik voel duidelijk het verschil in mijn dagelijks leven, hoe ik in het leven sta. 


  Ik heb maar één spijt en dat is dat ik jou en jouw training niet vroeger ontdekt heb.

  getuigenis telepatische dierencommunicatie
  Ilse Maes - Zaakvoerder, dierentolk en healer

  Deze cursus volgen betekent voor mij persoonlijke evolutie, wijder kijken, wijder geloven, mezelf in vraag zetten, oefenen om mijn hart te openen net wanneer ik wil weglopen. 


  Ik beleef de natuur nog intenser nu. Wat een godsgeschenk is het om te kunnen praten met de dieren, om de steun van mijn overleden hond Laica en de wilde diertjes in mijn omgeving te voelen ... een konijntje dat op 1 meter naar me toe stapt, een oude marter die op het pad afscheid komt nemen, langer dan anders eekhoorntjes in t bos kunnen bewonderen, een rennende grote haas in de richting van zonsondergang met in zijn gezelschap een klein laag vliegend valkje, een onbekende kat in mijn openstaande wagen treffen, ... geen alledaagse ontmoetingen vroeger en nu werkelijkheid. 


  Deze cursus heeft mij de hoop en zelfzekerheid gegeven om meer voor de dieren te kunnen doen wat ze werkelijk nodig hebben. Wij volgen cursussen om ons te healen. De diertjes kunnen dat niet. Ik geef graag door aan hen wat ik heb geleerd. Ik vind het een fantastische magische ontdekking!


  Zelfs mijn zoon van 12 jaar stelt zichzelf nu meer in vraag bij de opvoeding van dieren en heeft zich ingeschreven in een honden opvoed kampje.  Blij dat we dit aan onze toekomst kunnen doorgeven.


  Ik vind het geweldig en raad het iedereen aan. Het heeft mij meer gebracht dan ik verwacht had. 

  Sylvie Vandepoele - IT
  Ik ben aan de dierencommunicatie begonnen met de intentie om terug mijn kanaal te openen voor alle mogelijke vormen van communicatie en tegelijkertijd ook mijn hond te helpen met zijn fysiek probleem.


  De communicatie met de dieren ging elke les beter. Ik vond het geweldig. Ik heb ook veel geleerd over mijn eigen wonden en hoe ik die kan healen. 


  En ja, de vierde les kwam mijn pijn onverwacht helemaal naar boven. Ik wilde en zou er die dag doorgaan en met jouw begeleiding en die van de paarden heb ik het kunnen doorvoelen, healen en loslaten. Je pakt het zo goed aan, met immens veel geduld en liefde. Je maakt waar wat je zegt. En de manier waarop je altijd je woorden wikt en exact voelt wat iedereen nodig hebt, is fenomenaal. Respect!


  Ik voel me nu na die dag en de training opgelucht, lichter. Ik heb zelfs het gevoel dat mijn huid zelf losser geworden is.


  Ik ben ook dankbaar dat ik nu de tools heb om mijn hond te helpen als er iets is, dat ik hem hoor. We zijn nog dichter naar elkaar toegegroeid en dat is onbetaalbaar.


  Het was een super training en ik ben heel dankbaar dat ik deze stap heb gezet. 
  Cindy Vandenhouweele - Ondernemer

  Verzeker jezelf van een plekje!

  Ja ik schrijf me nu in