Schrijf je nu in voor de gratis online Masterclass

Meesterschap  - Mediumschap

Schrijf je nu hier in

Gratis Online Masterclass

Meesterschap Mediumschap

Schrijf je nu hier in

★★★★★

Inge Stockmans

Inge Stockmans

- Afgestudeerd aan de internationaal bekende "Barbara Brennan School for Healing" in Amerika, een 4-jarig Bachelor programma afgerond met nog een extra jaar teacher training

- Meer dan 25 jaar ervaring en expertise als medium, healer, dierentolk, sjamaan en paardencoach

- Spiritualiteit en reizen naar prachtige natuur en krachtplekken zijn naast warme vriendschappen en diervriendelijk paardrijden mijn grootste passies

Is dit herkenbaar voor jou?

JE ZOU NU WEL EENS EINDELIJK ECHT GOED IN JE VEL WILLEN ZITTEN

 • Jij blijft tegen bepaalde patronen aanlopen. Misschien ben je een stuk ontgoocheld in het leven, vind je dat je er niet genoeg uithaalt. Zit je ondanks de vooruitgang die je al gemaakt hebt, op één of meerdere vlakken nog geheel of gedeeltelijk gevangen in een spiraal van pijnlijke emoties, gedachten en ervaringen die je dolgraag zou doorbreken. Misschien ben je onzeker, heb je angsten, heb je moeite om grenzen te zetten, weet je niet wat je echt wil of hoe eraan te beginnen. Wil je je goed in je vel voelen, weten wie je echt bent, je veilig voelen.  Verlang je intens naar een betere gezondheid, meer vreugde in je leven, meer energie, voldoening, respect, liefde, warmte zodat je écht gelukkig wordt. 

 • Misschien heb je een burnout of bore-out,  ben je uitgekeken op je job. Krijg je niet meer in deze wereld wat jij nodig hebt. Ontbreekt het je aan zingeving. Zou je het over een heel andere boeg willen gooien maar je weet niet waar en hoe te beginnen. Droom je stilletjes van een zinvolle job, iets dat je hart sneller doet kloppen, iets dat bijdraagt aan een beter leven voor mens, dier en natuur.

 • Je draait in rondjes. Of je nu alles hebt wat je hartje begeert of juist niet, je voelt dat er iets ontbreekt en het heeft niets met materie te maken! Je weet of voelt dat er meer is. Je verlangt naar échte liefde zonder maskers, zonder verborgen agenda, zonder manipulaties. Integriteit. Warm gezelschap. Rechtschapenheid. Liefde. Zelfliefde, echt contact met gelijkgestemden. 

JIJ BENT EEN DIERENVRIEND

 • Je wil weten wat jouw hond denkt als hij je aankijkt met die onweerstaanbare puppy oogjes. Of je wil van je paard horen dat je veilig achter hem kan staan, dat hij je respecteert en vertrouwt en je nooit zou stampen. Of je wil met je kat afspreken dat ze niet steeds op je keyboard komt liggen als je wil werken, maar heel welkom is als je zelf ook ontspannen in de zetel zit. 

 • Je hebt een nieuw huisdier geadopteerd met een rugzakje maar je weet niet wat er in zit en hoe je hem het best kan helpen. Misschien is hij verwaarloosd, achtergelaten of mishandeld. Zijn contact met je andere hartendieven gaat niet zo goed als je gehoopt had en je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Je doet wat je kan om hem te helpen zijn pijnlijke verleden te verwerken en weer gezond en vol vertrouwen spinnend of kwispelend door het leven gaan. Er is wel vooruitgang,  maar ondanks je inspanningen, blijft er altijd iets over van zijn verlatingsangst, wantrouwen, agressief gedrag, fysieke klachten… 

 • Je hart krimpt ineen bij al het dierenleed dat je ziet op sociale media. Je begrijpt niet hoe mensen zo respectloos met dieren kunnen omgaan. Jij draait je altijd in bochten om voor je hartendief te zorgen, soms zelfs ten koste van jezelf, het zou niet in je opkomen om een dier pijn te doen.  Dieren zijn jouw beste vrienden, Je voelt je misschien zelfs beter bij hen dan bij mensen bij wie je je soms eenzaam of onbegrepen voelt, een vreemde eend in de bijt.

 • Je komt in aanraking met zeer pijnlijke of onoplosbare situaties met dieren. Je moet soms moeilijke of hartverscheurende beslissingen nemen, je zou wel willen weten wat jouw maatje zelf wil, maar ondanks jullie goede band begrijp je niet alles wat jouw viervoeter je wil vertellen. Dit frustreert je en maakt je moedeloos en verdrietig. 

JE ZOU WEL ZELF RECHTSTREEKS TELEPATHISCH CONTACT WILLEN MET DIEREN, GIDSEN, ENGELEN,  NATUURWEZENS, MOEDER AARDE ...

 • Je verlangt niet alleen naar diep liefdevol contact met anderen, maar ook met jouw spirituele familie.  Je verlangt ernaar thuis te komen, bij jezelf en je spirituele familie waar je jezelf kan zijn.

 • Je verlangt naar een helder warm contact met wijze spirituele begeleiders die veel verder ontwikkeld zijn dan jij, die jouw leraar willen zijn en die altijd weten wat voor jou op dat moment juist is. Leraars die jouw begeleiden met wijze woorden zonder jou te veroordelen, terecht te wijzen, te verraden of in de steek te laten. Wezens die altijd liefdevol en rechtschapen zijn, die geen verborgen agenda hebben, maar je altijd liefdevol vertellen wat jij op dat moment nodig hebt. Je durft het bijna niet uitspreken, laat staan geloven, maar jij zou zelf wel een medium willen zijn, en natuurlijk een goed medium!

Schrijf je nu gratis in

Wat als dit kan? Wat als jij zélf spiritueel medium wordt voor de wijze boodschappen van dieren, natuurwezens en hoog ontwikkelde gidsen? Hoe zou dat eruit zien?

 • Je trekt altijd de spirituele begeleider aan die jou op dat moment het best kan helpen. Dat kan een eigen hartendief zijn, een dier dat je tegenkomt, een overledene, een natuurwezen, een engel, gids of meester, een ons goedgezinde buitenaardse "ET-er", een Pleiadiër, Arcturiër, enz. waarmee je even duidelijk kan praten als met je beste vriend.  
 • Je wordt voortdurend omringd en begeleid door hoog ontwikkelde wezens die onvoorwaardelijk van jou houden, die het beste met jou voorhebben, die je door en door kennen en maar één verlangen hebben: jou begeleiden om op een zo aangenaam mogelijke manier zo snel mogelijk thuis te komen. Onze gidsen en dieren kijken dwars door ons heen, ze weten wie we zijn, wat we allemaal hebben meegemaakt, wat nog niet verwerkt is, wat we echt willen bereiken in dit leven en hoe we dat kunnen doen. Als je ze hoort kunnen ze jou dat ook vertellen. Ze gaan het niet voor jou doen, maar ze begeleiden je wel. Gedaan met de twijfel en onzekerheid! Je weet altijd antwoord op de vragen waar je mee zit en de ervaring leert je dat die antwoorden altijd juist zijn en vaak zelfs beter dan je zelf kon bedenken! Je hoeft nooit meer te gissen als één van je naaste familieleden of vrienden in het ziekenhuis belandt maar kan vragen of het ernstig is, of je iets kan doen. Dit is slechts een voorbeeld uit veel mogelijke scenarios waar je onmiddellijk gratis advies krijgt aangereikt. Ook bij keuzes die je moet maken die niet echt tot jouw expertise behoren, kan je steeds op hun advies rekenen. Dit bespaart je veel twijfel, onzekerheid, tijd, geld en eventuele chaos omdat je onnodige zijwegen kunt vermijden en sneller je doelen bereikt. En .... je bent nooit meer alleen! Gedaan met de eenzaamheid!
 • Jij krijgt een heel nieuwe kijk op wie je zelf bent. Hoe je het ook draait en keert, wij zijn allemaal geprogrammeerd door oude grote en kleine wonden, door ons gezin van oorsprong, door de kerk, de maatschappij, de opleidingen die we wel of niet gevolgd hebben.... Veel gedachten en overtuigingen zijn eigenlijk niet van ons zelf. Via jouw spirituele begeleiding ga je die lagen healen waardoor je opnieuw vrijkomt, bij jouw ware kern komt en tot nu verborgen gaven en talenten bevrijdt. Er is niets heerlijker dan dat! Wie weet wat ontdek jij nog van jezelf!
 • Je praat met alle dieren, zowel je eigen pluizige vrienden als het vriendelijke paard op de weide van je buurman, de ondeugende muis in je living, de jonge eekhoorn aan je voeten in het bos of de oude matriarch olifant in Planckendael (allemaal echt gebeurd!). Je hoort hun boodschap en weet wat je te doen staat. 
 • Als je werkt als dierencoach of trainer moet je het gedrag van je dier niet meer interpreteren maar praat je met het dier waardoor je veel bijkomende informatie krijgt, vergissingen vermijdt en veel tijd wint voor je klanten. 

Wat leer je tijdens deze gratis Masterclass?

 • De 5 verschillende manieren waarop je als medium telepathische informatie ontvangt. 
 • De aandachtspunten en valkuilen om een goede dierentolk en zuiver medium te worden.
 • Waarom iedereen dit kan leren, waarom het gemakkelijker is om eerst te leren praten met dieren en waarom het niet alleen nooit te laat is maar nu hét belangrijkste moment is. De wereld is in een stroomversnelling gekomen, ook in onze lage landen. Als je mee wil evolueren van 3D naar 5D en je helemaal wil bevrijden, is het essentieel dat je leert om àl je oude programmeringen (emoties en gedachten) los te laten en je antwoorden en geluk binnenin te vinden, in je eigen schatkamer, je eigen ware essentie, niét meer buiten je zoals je al levens doet. Dan wordt je waarlijk MEESTER VAN JE EIGEN LEVEN. 
 • Hoe jouw hartendieven ongeduldig wachten op de dag dat je hen hoort en na dit proces niet enkel jouw beste maatje zullen zijn maar jou ook praktisch en spiritueel zullen begeleiden op een manier die al je verwachtingen overtreft.
 • Hoe je terug kan leren samenwerken met spirituele begeleiders uit hogere dimensies en met het dierenrijk, niet enkel je eigen pluizige vriend, maar ook de kerkuil van je dorp of het paard dat in de wei staat waar je altijd voorbij wandelt met je hond.
 • Hoe alles wat je overkomt een geschenk is en je net als onze voorouders de vele boodschappen weer juist kan interpreteren die je bijna dagelijks van je spirituele begeleiders en dieren krijgt. 
 • Hoe je via een duidelijk en eenvoudig stappenproces je oude pijn op een zachte manier kan verwerken en transformeren.

 • Hoe je via dit emotioneel proces meer en meer vrijkomt van oude programmeringen zodat je terug vrijkomt en thuiskomt bij jezelf.

 • De ondersteunende, sturende en voedende rol die de spirituele wereld en het dierenrijk hierbij willen spelen zodat jij véél sneller groeit en evolueert. 

 • Hoe je op die manier opnieuw MEESTER VAN JE EIGEN LEVEN wordt: helemaal in je kracht komt, jezelf echt graag leert zien, gezond en energiek wordt, opnieuw vrolijkheid en zingeving vindt, helemaal voor het leven en jezelf kan gaan, de juiste vrienden aantrekt, voedende relaties krijgt en nooit meer eenzaam bent.

 • Hoe je op die manier jezelf, de anderen en je omgeving, de wereld opnieuw ziet zoals ze werkelijk zijn, nooit meer eenzaam bent, je niet meer laat manipuleren of gebruiken, in je eigen waarheid blijft, moedig en liefdevol gaat voor wat je echt wil en altijd de juiste beslissingen neemt. 

Schrijf je nu gratis in

Ervaringen van klanten

Toen ik jou ontmoette was ik op, ik zat niet goed in mijn vel en was ernstig ziek geweest, wat me angstig had gemaakt. Tijdens je masterclass voelde ik me thuiskomen. Ik had instant vertrouwen in je kennis en in jou als mens. Je wist perfect welke boodschap de haan had die altijd op bezoek komt bij mij. Ik voelde dat het klopte. Je legt ook alles helder en duidelijk uit. Daardoor wist ik welke richting ik uit wilde met mijn leven, met dieren-communicatie en channeling, en hoe ik het kon aanpakken. Ik ben eindelijk terug in gang geschoten. Heel dankbaar. 

★★★★★

Yvonne Israel - Verpleegkundige, 

herboriste en coach

De masterclass heeft me heel veel gebracht. Je vertelt het op een boeiende en heel heldere manier, met veel voorbeelden, vanuit een andere invalshoek dan ik gewend ben. Je weet heel goed waar je het over hebt, welke vraag je ook stelt, je kan ze allemaal beantwoorden, en het voelt ook telkens juist, het komt vol vertrouwen binnen. Ook de demonstratie die je geeft, voelde echt als een healing. Ik heb nadien dingen opgepakt die ik al heel lang had laten liggen. De masterclass heeft mij zeker getriggerd om er dieper op in te gaan. Ik heb me dan ook ingeschreven. 

★★★★★


Moniek Vanden Berghe

- Floral designer

Je legt alles heel goed en enthousiast uit. Ik volgde de masterclass omdat ik mijn eigen honden beter wil leren begrijpen en Snow over zijn angst en schuwheid wil helpen zodat hij ook in het kapsalon klanten spontaan kan helpen zonder dat dit uitgesproken wordt. Alles wat ik daarna bijleer is een plus! De manier waarop je het aanpakt en de rust en kennis die je uitstraalt gaven me het vertrouwen dat je mij daar ook zou brengen ook al begreep ik nog niet helemaal wat er allemaal bij komt kijken. Ik geloof wel dat jij het iedereen kan aanleren en dat vertrouwen had ik nodig.  

★★★★★


Isabelle Delbaere

- Kapster

De masterclass was super interessant en zeer goed opgebouwd. Ik voelde direct aan jou dat "you walk your talk".  Ik was aangenaam verrast. Je komt heel betrouwbaar over en ik was meteen verkocht. Gans het verhaal klopte en heeft me onmiddellijk aangesproken. Je legt duidelijk uit hoe dieren en andere wezens zoals gidsen telepathisch met ons praten en wanneer en waarom het niet werkt en je geeft veel voorbeelden uit je eigen praktijk. Ik had al een boek gelezen maar jouw andere manier van aanpakken sprak me enorm aan, het resoneerde met mij.  

★★★★★

Gwen Lambrecht -

Regionaal Directeur

Schrijf je nu in 

voor de gratis live Masterclass

Inclusief live Q&A

De live masterclass is interactief met tijd om vragen te stellen

Theorie en praktijk

Je krijgt een degelijke psychospirituele basis met veel voorbeelden uit de praktijk. 

Replay

Je krijgt toegang tot een replay. Live is natuurlijk altijd beter!

Inclusief live Q&A

De live masterclass is interactief met tijd om vragen te stellen

Theorie en praktijk

Je krijgt een degelijke psychospirituele basis met veel voorbeelden uit de praktijk. 

Replay

Je krijgt toegang tot een replay. Live is natuurlijk altijd beter! .

Kies de datum en tijd die jou best uitkomt

Dinsdag
4 juni 2024 om 20u